Bedankt voor je aanvraag van het inspiratieboek Goed Gesprek!

Yes, de download is gelukt!
Heel veel plezier met het prachtige inspiratieboek Goed Gesprek.

Deze ontvang je in je mail. Kijk ook even bij je spam en zet het e-mailadres manon@stoere-stappen.nl als veilig zodat je de inspirerende tips goed ontvangt.

In welke situatie je op dit moment ook zit: Ik wens jullie oprecht, positief contact en verbinding. Daar gaan de kaarten van Goed Gesprek jullie vast bij ondersteunen. 
Het is een prachtig product, met liefde en aandacht gemaakt voor kinderen die een scheiding meemaken. 

Ik was zestien toen mijn ouders uit elkaar gingen, ik had graag een product als dit gehad. Het had me zéker geholpen om makkelijker te praten over de scheiding en wat dit met mij deed.

In het inspiratieboek kun je vast een aantal kaarten zien en gebruiken. Ik hoop dat deze gratis kaarten je al helpen om fijne, waardevolle gesprekken te hebben waarin je kind(eren) zich echt gezien en gehoord voelen. Dat is heel belangrijk!

Ik kan me goed voorstellen dat je graag de hele set in huis hebt. Daarom heb ik het makkelijk voor je gemaakt, hier kun je het product Goed Gesprek direct aanschaffen:

Ik stuur het dan met liefde naar je op, zodat jij jouw kinderen op een makkelijke manier een extra steuntje in de rug kunt geven. 

En om het nóg mooier te maken…

Na aankoop van Goed Gesprek krijg je toegang tot een online omgeving boordevol extra inspiratie, tips, downloads en video’s welke jou gaan helpen om je kind te helpen. 

Zo krijgen jullie beter contact, is er meer verbinding en kunnen jullie (nog) beter en gemakkelijker met de situatie omgaan!