Bedankt voor je aanvraag van het inspiratieboek Krachtvriendjes

Yes, de download is gelukt!
Heel veel plezier met het prachtige inspiratieboek krachtvriendjes.

Deze ontvang je in je mail. Kijk ook even bij je spam en zet het e-mailadres manon@stoere-stappen.nl als veilig zodat je de inspirerende tips goed ontvangt.

In welke situatie je op dit moment ook zit: Ik wens jullie veel liefde, kracht en vertrouwen. Daar gaan de krachtvriendjes jullie vast bij ondersteunen. Het is een prachtig product, met liefde en aandacht gemaakt voor kinderen die een scheiding meemaken. -Net als ik, toen ik zestien jaar was- Door de liefdevolle woorden van de krachtvriendjes ervaren kinderen gevoelens van steun, herkenning en erkenning. Ook helpt het hen om bewust te worden van hun eigen kracht, wensen en mogelijkheden.

In het inspiratieboek kun je vast een aantal kaarten zien en gebruiken. In het product zelf zitten 88 kaarten, welke kinderen meer vertrouwen in zichzelf en de situatie geven. Super waardevol!

Ik kan me goed voorstellen dat je graag de hele set in huis hebt. Daarom heb ik het makkelijk voor je gemaakt, hier kun je het product Krachtvriendjes vol liefdevolle en positieve boodschappen direct aanschaffen:

Ik stuur het dan met liefde naar je op, zodat jij jouw kinderen op een makkelijke manier een extra steuntje in de rug kunt geven. 

En om het nóg mooier te maken…

Na aankoop van Krachtvriendjes krijg je toegang tot een online omgeving boordevol extra inspiratie, tips, downloads en video’s welke jou gaan helpen om je kind te helpen. 

Zo krijgen jullie beter contact, is er meer verbinding en kunnen jullie (nog) beter en gemakkelijker met de situatie omgaan!