Bedankt voor je aanvraag van de inspiratieboeken!

Yes, de download is gelukt!
Heel veel plezier met de prachtige inspiratieboeken Goed Gesprek en Krachtvriendjes.

Je ontvangt de inspiratieboeken binnen enkele minuten in je mailbox. 
Kijk ook even bij je spam en voeg het e-mailadres manon@stoere-stappen.nl toe aan je contacten, zodat je de inspirerende tips goed ontvangt.

In welke situatie je op dit moment ook zit: Ik wens jullie oprecht, positief contact en verbinding. 
Daar gaan de kaarten van Goed Gesprek en Krachtvriendjes jullie vast bij ondersteunen. Het zijn prachtige producten, met liefde en aandacht gemaakt voor kinderen die een scheiding meemaken. 

Ik was zestien toen mijn ouders uit elkaar gingen, ik had graag een product als dit gehad. Het had me zéker geholpen om makkelijker te praten over de scheiding en wat dit met mij deed.

In de inspiratieboeken kun je alvast een aantal kaarten zien en gebruiken. Ik hoop dat deze gratis kaarten je al helpen om fijne, waardevolle momenten te hebben waarin je kind(eren) zich echt gezien en gehoord voelen. Dat is heel belangrijk!

Ik kan me goed voorstellen dat je graag beide sets, helemaal compleet, in huis wilt hebben. Daarom heb ik het makkelijk voor je gemaakt, hier kun je het product Goed Gesprek en Krachtvriendjes als combinatie aanschaffen. In plaats van €43,90 betaal je dan slechts €37,50

Tevens krijg je dan ook toegang tot een online omgeving boordevol extra informatie, downloads, werkvormen, video’s en tips.

Ik stuur het dan met liefde naar je op, zodat jij jouw kinderen op een makkelijke manier een extra steuntje in de rug kunt geven. 

En om het nóg mooier te maken…

Na aankoop van Goed Gesprek en Krachtvriendjes krijg je toegang tot een online omgeving boordevol extra inspiratie, tips, downloads en video’s welke jou gaan helpen om je kind te helpen. 

Zo krijgen jullie beter contact, is er meer verbinding en kunnen jullie (nog) beter en gemakkelijker met de situatie omgaan!