Bedankt voor je aanvraag van het e-Book 5 gouden tips

Yes, de download is gelukt!
Heel veel plezier met het prachtige e-book met 5 gouden tips die elke gescheiden ouder zou moeten weten.

Deze ontvang je in je mail. Kijk ook even bij je spam en zet het e-mailadres manon@stoere-stappen.nl als veilig zodat je de inspirerende tips goed ontvangt. In welke situatie je op dit moment ook zit: Ik wens jullie veel liefde, kracht en vertrouwen. Het e-book is met liefde en aandacht gemaakt voor ouders die een scheiding meemaken.

Ik heb ervaring met een scheiding als kind, toen ik zestien jaar was gingen mijn ouders uit elkaar. Een moeilijke periode, waar ik tegelijkertijd ook veel (levens)lessen uit heb geleerd. Iets waar ik nu heel dankbaar voor ben!

Ik kan me goed voorstellen dat je je kinderen graag zo goed mogelijk wilt helpen tijdens deze moeilijke periode en het hen ook gunt om hier krachtig(er) door te worden. Ik heb twee prachtige producten gecreëerd, welke jou en je kind hierbij helpen. Goed Gesprek en Krachtvriendjes.

Hieronder kun je de producten Krachtvriendjes en Goed Gesprek direct aanschaffen voor slechts € 37,50 (normaal € 44,-)

Ik stuur het dan met liefde naar je op, zodat jij jouw kinderen op een makkelijke manier een extra steuntje in de rug kunt geven. 

En om het nóg mooier te maken…

Na aankoop van Krachtvriendjes en Goed Gesprek krijg je toegang tot een online omgeving boordevol extra inspiratie, tips, downloads en video’s welke jou gaan helpen om je kind te helpen. 

Zo krijgen jullie beter contact, is er meer verbinding en kunnen jullie (nog) beter en gemakkelijker met de situatie omgaan!