Anne Buiskool heeft me geïnterviewd over kinderen en scheiding. Ik vertel een aantal voorbeelden van wat er zou kunnen gebeuren bij kinderen na een scheiding en wat ik als kindercoach en KIES-coach kan betekenen voor kinderen van ouders die gescheiden zijn.

Bekijk het interview hier:

In dit  interview dat Anne Buiskool van Goed Gescheiden Ouders van me afneemt wordt duidelijk wat voor mogelijkheden er voor kinderen zijn om aan de slag te gaan met alle gevoelens, gedachten en emoties die er spelen wanneer de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn. Dat is niet altijd even gemakkelijk, daarom noem ik dat ook Stoere Stappen.

Ik help kinderen graag bij het zetten van hun Stoere Stappen. In mijn praktijk draait het even helemaal om jouw kind.
In de werkruimte met een overdaad aan creatieve werkvormen en materialen kunnen kinderen Stoere Stappen vooruit maken, hulp vragen en zichzelf laten zien precies zoals ze zijn.

Ouders hebben vaak niet in de gaten of krijgen geen contact met wat er in de hoofden van hun kinderen omgaat. Soms door het eigen leven dat opeens anders gaat, soms omdat het kind niet in staat is om aan te geven wat het nodig heeft of wat er in hem of haar omgaat.
En dat terwijl ieder kind (soms diep van binnen) zo graag gehoord en gezien wil worden.

Bij Stoere Stappen help ik kinderen bij het verwerken van de scheiding en het omgaan met de nieuwe situatie. Ik geloof, merk en zie dat dit heel veel problemen kan verhelpen en voorkomen.

Soms lijkt het ingewikkeld, lopen jullie vast en weet je het even niet meer. Met mijn deskundige, heldere blik kan ik mogelijke problemen snel overzien en in praktische stapjes vertalen. Zodat jij en je kind weer vooruit kunnen.

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!