Gratis Inspiratie Sessie

Als vader en moeder heb je een belangrijke en betekenisvolle rol in het leven van je kinderen. Je helpt hen te ontwikkelen tot gezonde, gelukkige en zelfstandige volwassenen. Binnen de veiligheid van het gezin biedt je hen ruimte om te leren, te groeien en zich te ontwikkelen.

Maar hoe zit dat als je gescheiden bent? Kun je nog de veiligheid bieden die je kind nodig heeft? Ben je tevreden over hoe het nu gaat? Heb je genoeg tijd voor jezelf? Heb je goed contact met de andere ouder? En weet je wat er in je kind omgaat?

Wanneer je graag iets aan jullie huidige situatie wilt veranderen, dan nodig ik je van harte uit om je aan te melden voor een gratis Inspiratie Sessie.

Voor wie?

Deze telefonische 1-op-1 sessie van 45 minuten is speciaal voor gescheiden ouders die hun gezin weer willen laten stralen.

pijl landingspagina stoere stappenJe bent net gescheiden en hebt geen idee hoe je de schade beperkt voor je gezin.

pijl landingspagina stoere stappenJe wilt het beste voor je kinderen, maar het contact met de andere ouder verloopt moeizaam.

pijl landingspagina stoere stappenJe ziet je kind worstelen, je hebt van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen.

pijl landingspagina stoere stappenJe wilt dat je kinderen de steun krijgen die zij nodig hebben, maar weet niet hoe je je kinderen kunt helpen.

pijl landingspagina stoere stappenJe wilt meer rust en hebt niet de energie om je kinderen bieden wat zij nodig hebben.

 

Tijdens de gratis Inspiratie Sessie hoor ik graag waar jij tegenaan loopt. Er kan van alles zijn… Iedere scheiding en ieder gezin is immers weer anders. Ik help je om inzicht te krijgen in de situatie en te ontdekken wat jij kunt doen. Ik geef je graag een helder en passend advies, zodat jij een volgende stap kunt zetten. manon in rond
– Manon Ende

 

 

Je krijgt persoonlijk antwoord op de vragen:

ster landingspagina stoere stappenHoe kan ik mijn kinderen steunen na de scheiding?
ster landingspagina stoere stappenHoe krijg ik goed contact met de andere ouder?
ster landingspagina stoere stappenHoe kan ik meer rust ervaren in deze turbulente tijd?
ster landingspagina stoere stappenHoe kunnen mijn kinderen en ik weer plezier ervaren in de
nieuwe situatie?

Ik geef je tips die cruciaal zijn om als gescheiden ouder op een positieve manier vorm te geven aan je veranderende leven. Waarbij jij goed contact hebt met de andere ouder, de schade voor je kinderen zo veel mogelijk wordt beperkt en jij en je kinderen weer kunnen gaan stralen!

Wil jij kans maken op één van de gratis inspiratie sessies?

Meld je dan aan via dit vragenformulier. Je hoort daarna zo snel mogelijk of je wel of niet tot de geselecteerden behoort. Ik ga met de meest gemotiveerde mensen in gesprek.

Ik zie je aanvraag graag tegemoet!

Meld je hier aan