maak van 2016 beste jaar ooitDe eerst week van januari is bijna voorbij. Voor de meeste mensen is de vakantie voorbij, het ‘gewone leven’ weer gestart. De kinderen gaan naar school, zelf ben je weer aan het werk en voor je het weet zit je weer in het ritme.

Heb jij stil gestaan bij jouw intentie voor het nieuwe jaar? Wat zou je dit jaar heel graag willen?

“Een goed begin is het halve werk”

Voor mij is het een goed begin om eerst helder te hebben wat ik precies wil. Dit is vaak ook een eerste stap in de coaching; wat zijn de verwachtingen, wat zou je willen bereiken en hoe kunnen we dit formuleren in een concreet en haalbaar doel.

Om jou en je kinderen hier bij te helpen heb ik een jaar- gezinsdoelen poster gemaakt. Deze kun je downloaden via deze link. Ik laat je nadenken over jouw wensen, doelen en stappen. Een leuke activiteit voor jezelf, maar zeker ook om samen met je kinderen te doen!
Ik weet dat je het druk hebt, ik weet dat het soms moeilijk is om de rust te vinden voor dit soort dingen. Er is nog zoveel te doen… Toch wil ik je graag uitdagen om eens de boel de boel te laten en met elkaar te gaan knutselen, tekenen en kletsen m.b.t. deze poster. Maak tijd vrij en zorg dat je aandacht hebt voor elkaar; vaak zijn dit hele waardevolle momenten, waar kinderen heel blij op terugkijken. – En jij vast ook!

Samen werken jullie dan aan een Super Start van 2016!

Wens wat je wilt,
Start waar je bent,
Doe wat je kan.

Bereik je doel.
Stap voor Stap.


Geniet van het leven.
Maak je dromen waar. 


Geloof in jezelf.

Heb vertrouwen.
En ga er voor!

Start vandaag nog;

Afbeelding poster stoere stappen

Enne… Mocht je in 2016 denken;
Hier zou ik wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Wat zou Manon hierin adviseren? Hoe kan ik deze situatie of dit probleem het beste aanpakken?
…Weet dat ik voor je klaar sta, met mijn rugzak vol kennis, methoden en materialen om jou en je kinderen te helpen! Dat doe ik heel graag, ook in 2016!

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie!

Ik wens je een heel mooi, liefdevol en respectvol jaar waarin jij en je kinderen Samen Stoere Stappen zetten richting jullie dromen en wensen!