In 5 stappen effectief communiceren met je kind

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen!! Ik hou er van om te geven.. 

en via deze pagina kan ik je een waardevol cadeau geven. 

Bekijk in onderstaande video wat voor cadeau ik voor je heb klaarstaan!

Door het volgen van deze videoserie;

 Krijg je beter contact met je kind;

Weet je hoe je effectief kunt communiceren met je kind;

Neemt je kind je makkelijker in vertrouwen;

Verbetert de band die je met je kind hebt;

Leer je hoe je je kind kunt steunen na de scheiding!

Wil jij dat ook?

Laat je naam en e-mail adres achter en ontvang de gratis videoserie.

In 5 stappen effectief communiceren met jouw kind
Marketing door

Dit is wat anderen ervan vinden;

 

“De video’s zijn kort maar krachtig zodat je het makkelijk kunt onthouden. Wat mij het meest is bij gebleven van de video’s is de manier hoe je op je kinderen kunt reageren wanneer ze hun verhaal vertellen of iets zeggen wat ze niet leuk aan de andere ouder vinden. Ik heb geleerd hoe ik er op kan reageren zonder mijn eigen eigen mening erover te geven. En ik heb geleerd hoe kinderen over hun eigen gevoel gaan nadenken, zonder dat ze mijn gevoelens gaan overnemen. Tevens zijn de PDF bestanden ook top, zodat je weer even weet waar je het over wilt hebben en hoe je het over kan brengen aan je kinderen. Ik moet eerlijk toegeven, dat ik het dankzij de videoserie steeds makkelijker vind om met mijn kinderen over de scheiding te praten.

 

Marilyn

De videoserie ziet er zeer professioneel uit en spreekt erg aan! De filmpjes zijn precies lang genoeg om geboeid te blijven luisteren, het gezicht van Manon is levendig en prettig om naar te kijken! Zeker een aanrader!

Marion